Mermerler Şirketler Grubu

Değerli dostlarımız;
Bugün itibariyle 2023 yılı hedeflerine göre çalışmalara başlayan grubumuz, tüm hedeflerini revize etmiş ve gelecek on yılda büyüme gösterecek olan Otomotiv, Turizm İnşaat ve Enerji sektörlerinde yeni hedefler belirlemiştir.

Bu iş alanlarımızda özellikle müşteri ve pazar odaklı stratejik yatırımlar yapmayı planlamakta ve tüm iş kollarımızın fonksiyonel verimliliğüini, birbirinden ayrı değerlendirerek güçlendirmekteyiz.

Bu hedef doğrultusunda ana prensibimiz, özellikle geçiş dönemlerinde, uluslararası tecrübeye sahip iş ortaklarımızla pazar ve müşterilerimizi korumak olacaktır.

2023 yılı hedeflerinin en önemlisi olan Havacılık Sektörü’nde, Avrupa’da ki birçok ülkenin ve temsilcilerini kapsayan anlaşmaları imzaladık.

Savunma sektöründe 2015 yılında başlanacak anlaşmalarımızla, bu sektörü de grubumuza büyük bir gururla dahil ettik. En son teknolojileri kullanan savunma sektöründe Türkiye için en yeni teknolojileri sunarak be sektörlerde de adımızdan bahsettireceğiz.

2023’te sadece Türkiye’de değil dünyada bir çok ülkede adımızı duyuracağoımız bir holding olarak uluslararası pazarda ismimizi gururla taşıyacağız.

Kurucumuz merhum Muzaffer Mermer’in ilkeleri doğrultusunda, hedeflerimize her geçen gün yenilerini ekleyerek, daha büyük başarılarla büyümeye devam etmekteyiz. Mermerler Şirketler Grubu çalışanları olarak biz, insan yaşamına değer veren, yaşadığı dünyayı korumak ve gelecek nesilleri güçlendirecek güçlü ekonomiler oluşturmak için çalışanlar olmaya devam edecek.

Zafer Murat Mermer